Van egy
hasznos tipped?

Normál vagy folyékony szappan?

Mik a folyékony szappan előnyei a hagyományos szappannal szemben? Miért alkalmaznak az irodaházakban, éttermekben, stb. folyékony szappan adagolókat és papír kéztörlőket inkább?

Keret Normál vagy folyékony szappan?

A higiénia, ezen belül is a mosdóhigiénia fontos terület mind a magánszemélyek, mind a cégek, intézmények esetében. Ha csak a kézmosás biztosításának feltételeit nézzük, máris szükségünk van min. két dologra: szappanra és törölközőre.

Azonban amíg otthon, egy kisebb létszámú család esetében megfelelő a hagyományos szappan és textil törölköző használata, addig a nagy forgalmat bonyolító éttermekben, szállodákban, irodaházakban és egyéb helyeken ez nem igazán jó megoldás. A szappan mállik, deformálódik, beleragad a kosz, hozzátapad a tartóhoz, leejtik, stb. A törölközőnek nincs ideje megszáradni két használat között, óránként kellene cserélni...

Szerencsére feltalálták a folyékony szappan adagolókat és a papír kéztörlőket, illetve elektromos kézszárítókat, így mindenki szabadon választhat többféle típusú és méretű kivitelből. Érdemes a mosdó forgalmához mérten kalkulálni a méretekkel, hogy ne kelljen a folyékony szappant túl gyakran utántölteni, illetve a kéztörlők se fogyjanak el pár óra alatt.

Weboldal címe: www.hygishop.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI SZAPPAN, MOSDÓSZER TIPPEK

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Elege van a sokat ígérő, de kevésbé működő házi praktikákból, amikkel távol tarthatná erkélyétől, párkányától a madarakat? Ideje, hogy hatékony segítségre váltson, és vegyen egy galambriasztót!

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Informatikusként mindig is érdekelt az automatizálás. Mikor december elején elromlott a porszívóm, és le kellett cserélnem, nem is volt kérdés, hogy az új robotporszívó lesz.

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

A szőnyeg nagyon kénye bútordarab. Beletapossuk a sarat, leöntjük vörösborral, porosodik, árt neki a fűtés és az eső is. Hogyan lehet egyszerűbb a szőnyegtisztítás? Segítünk!

10 tipp irodaköltöztetéshez

10 tipp irodaköltöztetéshez

Az irodaköltöztetése nem egyszerű feladat, de egy ki odafigyeléssel könnyen és gyorsan kezdhetjük ez a munkát az új helyen. Az alábbiakban a céges költözéshez szeretnénk tippeket adni.

A rohadék ágyi poloska

A rohadék ágyi poloska

Gyorsan szaporodó dög és fájdalmas, viszkető csípése van, ráadásul a házilagos irtási kísérletekkel semmire se megyünk ellene. Az ágyi poloska kiirtása nem is olyan egyszerű.